Boka kostnadsfri värdering, ring 040 - 64 44 770
​eller ​klicka här »
för att skicka ett mejl. Välkommen!

Om företaget

Vilken är den främsta anledningen till att anlita Eva?

Som fristående fastighetsmäklare och egen företagare lever jag helt på mina egna referenser. Det kan du se som en garanti på att jag kommer att göra mitt yttersta för att du som kund skall bli nöjd.

Eftersom jag värderar kvalitet högre än kvantitet, så åtar jag mig inte heller fler uppdrag åt gången än att jag kan ge dig som kund den fulla uppmärksamhet som du har rätt till.

Mitt mål är att du skall bli maximalt nöjd med servicen och du skall få ut högsta möjliga pris för din bostad!

Vad skiljer Eva från andra mäklare?

East & West är en fristående och oberoende mäklarfirma, med det menas att företaget inte ägs av något försäkringsbolag eller bank. För dig som kund innebär det att du kan var trygg med att jag inte har några andra intressen att bevaka utöver att göra ett bra jobb som mäklare.

Jag tillhör inte heller någon rikstäckande franchisekedja liknande ”mäklarvaruhus”, med fasta arbetsmallar och flera olika kontaktpersoner inblandade, utan står för det nära och personliga samarbetet och framför allt flexibiliteten eftersom varje bostadsaffär är unik på sitt sätt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Malmö är en spännande stad – här har jag bott och trivts i mer än trettio år! Som fastighetsmäklare har jag förmedlat lägenheter och hus sedan år 2007, allt ifrån smått till stort, i olika prisklasser och olika lägen. Via rekommendationer har jag även fått säljuppdrag i Malmös omnejd som t ex Höllviken, Vellinge, Lund, Lomma och Svedala.

Hur marknadsför Eva sina bostadsförsäljningar?

​De bostäder jag förmedlar presenteras i stort sett alltid på internet, om de inte säljs direkt via mitt kontaktnät. Annars är det på Sveriges största marknadsplats Hemnet.se som de exponeras med attraktiva bilder och informativa texter. Andra marknadsföringskanaler är East & West's egen hemsida, och givetvis även spekulantregister och sociala medier.

Helhetsintrycket är också en viktig del av marknadsföringen, inte bara hur/var bostaden som är till salu presenteras och hur vi förberett den med styling inför försäljningen, utan även intrycket av mig som mäklare: tillgänglighet, tid, service, upplevelsen vid visningen och uppföljningskontakten. Allt har en betydelse.​

Artikel från Metro Bostad februari 2010​​​

Artikel från Metro Bostad maj 2011

East & West Mäklarfirma AB

​Tel:​ 040 - 64 44 770

E-post: ​info@eastandwest.se