Boka kostnadsfri värdering, ring 040 - 64 44 770
​eller ​klicka här »
för att skicka ett mejl. Välkommen!

Planerar du att sälja din bostad? ​

​Hur mycket kan jag få ut för min bostad? Behöver jag förbesiktiga mitt hus? Vem har ansvar för ”dolda fel”? Behöver min bostad ”home styling”?  Vad händer om bostadsrättsföreningen inte godkänner köparen? Hur gör man en kapitalvinstberäkning? Som säljare har du säkert många frågor och funderingar…

Vårt samarbete startar med en förutsättningslös diskussion och här har du möjligheten att ställa alla dina frågor. Du får en kostnadsfri värdering av din bostad samt en offert på mäklartjänsten.

Helt utifrån dina önskemål utformar vi försäljningsplanen för din bostad och under arbetets gång har vi en löpande dialog. Det är du som säljare som tar de avgörande besluten och East & West guidar dig på vägen.​

​East & West arbetar med aktiv försäljning och effektiv marknadsföring av din bostad i olika media för att uppnå bästa resultat.

​East & West erbjuder fullt mäklaransvar och information till dig om vilka rättigheter och skyldigheter du har som säljare, samt kompetens och erfarenhet för att du skall känna dig trygg med hanteringen av din bostadsaffär.

Dessutom god service, hög tillgänglighet och ett trevligt, seriöst bemötande. Du är alltid välkommen att ringa, även efter din bostadsförsäljning.

På följande sidor finner du nyttig information om hur det går till att sälja sin bostad:

Det är enkelt och smidigt att sälja sin bostad genom East & West! Börja med att boka tid för rådgivning och värdering av din bostad – helt kostnadsfritt!

East & West Mäklarfirma AB

​Linnégatan 25, 216 12 Limhamn - Malmö​

​Tel:​ 040 - 64 44 770

E-post: ​info@eastandwest.se

Org-nr: 559014-8036​