Boka kostnadsfri värdering, ring 040 - 64 44 770
​eller ​klicka här »
för att skicka ett mejl. Välkommen!

Referenser

”Fick all hjälp jag behövde på ett korrekt och personligt sätt, är mycket nöjd med att jag inte vände mig till en "större" mäklare. Rekommenderas varmt! ”

Säljare av villa i Vellinge

” Eva är en väldigt kunnig mäklare, som behåller lugnet och förmedlar trygghet till sina kunder. Jag kände mig väl informerad i varje steg i processen, samtidigt som Eva drev på förhandlingarna på ett ypperligt sätt. Hon är snabb i sitt sökande efter lösningar som uppkommer på vägen, och har ett stort kontaktnät gällande hantverkare och sakkunniga inom bygg. Jag rekommenderar henne varmt till andra.”

Säljare av villa Sofielund

”Vid valet av mäklare gick jag på min magkänsla, vilket visade sig var rätt. Eva gjorde ett bra jobb trots seg bostadsmarknad. Hon är lugn, trevlig och noggrann, jag är mycket nöjd.”

Säljare av bostadsrätt Dammfri

” Eva är mycket seriös och noggrann. lämnade inget åt slumpen. Mycket professionell och trevlig. Jag kan varmt rekommendera henne.”

Säljare av villa på Videdal

” Very engaged, professional, and diplomatic maklare.”

Säljare av bostadsrätt Triangeln.

”Jag kan rekommendera Eva som en kunnig och noggrann mäklare , representativ, lätt att samarbeta med, trevlig och en genuint vänlig person.”

Säljare av radhus Limhamn

” Nöjd med allt! Noggrann trevlig presentation av lägenheten där fördelarna med just min kom fram. Fantastiska bilder. Snabb försäljning trots besvärligt säljläge. Rekommenderar gärna Eva.”

Säljare av bostadsrätt Erikslust.

"Professionell, duktig och trevlig. Gjorde ett strålande jobb och vi fick till slut mer betalt än vad vi hade förväntat oss."

Säljare av bostadsrätt Limhamn

"Jag är dansk, ni forstår mig kanske inte. Men Eva och east&west är jätte bra! Kann absolut rekommenderes. Proffsi och mycke arbeitsom. Trävlig som ingen annan."

Säljare av bostadsrätt Sorgenfri

"Mycket bra arbete både i detalj och i helhet av Eva."
Säljare av villa Videdal

"Vi är mycket nöjda med Eva som är en tillmötesgående, engagerad och kunnig mäklare."
Säljare av bostadsrätt Slottsstaden

"Eva gjorde ett fantastiskt jobb. Jag hade en bostad som många mäklare ville ha in som sitt objekt. En unik och personlig bostad kände jag att jag ville ge en likvärdig mäklare. Jag valde ut tre mäklare för ett möte. Eva kände jag direkt var den "rätta". Hon kom med idé jag själv inte hade tänkt på. Affären gick som på räls. Jag har inget annat en lovord för Eva. Allt sköttes proffsigt och med hjärta. Precis vad jag krävde."

Säljare av bostadsrätt Limhamn

"Kompetent, noga med varje detalj, varsam, autonom och alltid hoppfull. Mycket varma rekommendationer!"

Säljare av radhus Friluftsstaden

"Jag är väldigt nöjd och tacksam över Evas mäklartjänst. Hon har verkligen varit lyhörd och fokuserad på att göra min bostadsförsäljning så bra som möjligt. Jag är mycket nöjd över hela processen och slutresultatet. En lyckad affär helt enkelt!"

Säljare av bostadsrätt Nobeltorget

"Min magkänsla sa mej att detta skulle bli så himla bra och det blev det oxå. Bara en massa superlativer till Eva som skötte försäljningen av mitt hus så proffsigt och så bra."

Säljare av villa Husie

"Eva Malmgren är lätt att samarbeta med. Jag upplevde henne som lugn och trevlig. Hon kan sitt jobb och skötte allt från första kontakten till affärens avslutning utmärkt. Jag var också nöjd med bilder och annonsens utformning."

Säljare av bostadsrätt Erikslust

"Fick förtroende för Eva direkt. Hon är trevlig, noggrann, hjälpsam och tar sig tid att berätta och förklara allt som man inte förstår. Skrev bra presentation om lägenheten och tog bra bilder. Hon är ansvarsfull och ser till att göra det bästa mot både säljare och köpare."

Säljare av bostadsrätt Midhem

East & West Mäklarfirma AB

​Linnégatan 25, 216 12 Limhamn - Malmö​

​Tel:​ 040 - 64 44 770

E-post: ​info@eastandwest.se

Org-nr: 559014-8036​